x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olanda: Prostituată româncă și alte două femei, ucise cu sălbăticie

Olanda: Prostituată româncă și alte două femei, ucise cu sălbăticie

11 Noi 2021   •   08:49
Olanda: Prostituată româncă și alte două femei, ucise cu sălbăticie
Sursa foto: Hepta

Curtea de apel din Amsterdam l-a condamnat pe Sjonny W. la 19 ani și 11 luni de închisoare cu tratament psihiatric obligatoriu suplimentar pentru uciderea a trei femei. Instanța a considerat că s-a dovedit că bărbatul de 48 de ani din Amsterdam este responsabil pentru moartea Mirelei Mos (30 de ani), a Moniquei Roossien (26 de ani) și a Sabrinei Oosterbeek (30 de ani), relatează NOS. Anterior, instanța a considerat dovedit doar rolul său în moartea prostituatei romance, scrie www.stiridiaspora.ro

Instanța a descris acțiunile lui W. ca fiind "oribile, inumane și lipsite de respect". El a atacat "trei femei tinere vulnerabile, toate trei lucrând ca prostituate, cu toate trei a făcut sex și de toate trei a scăpat". Sentința este egală cu cea cerută de procuror.

În urmă cu doi ani, W. a fost găsit vinovat doar de moartea Mirelei în 2004 și condamnat la 14 ani și cinci luni de închisoare cu tratament psihiatric. Instanța a decis atunci că nu existau probe suficiente pentru a-l condamna pe bărbat pentru moartea lui Roosien și Oosterbeek în 2003 și, respectiv, 2017. Procurorul a făcut apel.

Instanța a hotărât că există numeroase dovezi că Sjonny W. este într-adevăr responsabil pentru moartea celor trei femei, care erau tinere, dar în același timp foarte vulnerabile, deoarece erau dependente de droguri. Făceau sex în schimbul banilor sau al drogurilor.

Cadavrul Mirelei a fost găsit tăiat în bucăți și băgat în 16 saci de gunoi în Amsterdam-Zuidoost în 2004. Autoritățile au găsit ADN-ul lui W. într-unul dintre acești saci.

Mirela a fost tranșată și împrăștiată în 16 saci de gunoi.

×
Subiecte în articol: prostituată româncă