x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patinaj artistic, retrospective fotbalistice şi interviuri inedite la GSP TV

Patinaj artistic, retrospective fotbalistice şi interviuri inedite la GSP TV

de Cristiana Stamatescu    |    23 Dec 2009   •   00:00
Patinaj artistic, retrospective fotbalistice şi interviuri inedite la GSP TV
Sursa foto: PETER KNEFFEL/AFP

Uluitoare show-uri pe gheaţă, interviuri neobişnuite cu mari personalităţi din sport, ediţii speciale de "contraatac" cu invitaţi savuroşi, dar şi retrospective şi rezumate ale celor mai frumoase meciuri ale anului, cu toate acestea vă întâlniţi de Crăciun la GSP TV.



În cele trei zile de Crăciun, de la ora 9:15, iubitorii fotbalului pot vedea "Marile meciuri", rezumatele celor mai importante, frumoase şi spectaculoase meciuri transmise de GSP TV în 2009. Cei care se trezesc mai târziu le vor putea vedea în reluare la 15:15 în cursul aceloraşi zile.

INTERVIURILE ANULUI
În ziua de Ajun debutează la ora 16:15 o serie de interviuri speciale,  "Interviurile anului", cu mari personalităţi din sport care vorbesc cu reporterii GSP TV despre tot ce ţine de viaţa lor personală şi de cariera lor. Seria se va desfăşura pe toată perioada Sărbătorilor şi va începe la 24 decembrie cu un interviu acordat de Gheorghe Hagi lui Radu Naum. Pe lângă opiniile lui despre performanţele anului şi pronosticurile pentru anul viitor, Hagi desemnează "surpriza anului" şi "surpriza neplăcută a anului" sportiv 2009. La 25 decembrie GSP TV transmite un interviu de suflet luat de Anca Rusu lui Gică Popescu la Librăria Cărtureşti. "Am fost arestat şi dus sub pază armată în garnizoană la Steaua", "Nu o dată am stat nemâncat de sâmbătă după-amiaza până luni la prânz", "Nu am trişat şi nici nu voi trişa niciodată fotbalul" sunt doar câteva fragmente din poveştile inedite pe care Gică Popescu le oferă telespectatorilor GSP TV.

Sâmbătă, 26 decembrie, într-un interviu acordat lui Marius Manole, Ilie Năstase se destăinuie: "M-ar tenta să mă dau cu parapanta", iar Dumitru Dragomir dezvăluie, printre multe altele, duminică, 27 decembrie, în discuţia cu reporterul Ioan Bratu: "L-am cunoscut pe Ceauşescu la o vânătoare". Fiecare dintre aceste interviuri poate fi văzut şi în reluare a doua zi, de la ora 11:15.

Tot de la 24 decembrie, de la ora 17:15, telespectatorii GSP TV pot vedea în fiecare zi de sărbătoare "Poveştile granzilor", o serie de retrospective excepţionale, prezentate şi comentate de Cosmin Băleanu şi Andrei Vochin. În Ajun cei doi comentatori le oferă iubitorilor de spectacol fotbalistic o retrospectivă a luptei pentru titlu din returul campionatului 2008-2009, la 25 decembrie - retrospectiva echipelor care au luptat pentru a ajunge în Europa League, la 26 şi 27 decembrie - retrospectiva clasamentului din finalul turului de campionat.

Spectacol-concert pe gheaţă
La 24, 25 şi 26, de la ora 23:00, serile de sărbătoare se vor încheia cu trei spectacole-concert pe gheaţă care vor tăia răsuflarea iubitorilor patinajului artistic. Brian Boitano, Nancy Kerrigan, Kurt Browning, Ekaterina Gordeeva, Sasha Cohen şi Elvis Stojko sunt doar câţiva dintre marii campioni trecuţi la profesionişti, care vor încânta telespectatorii GSP TV. În seara de Ajun, muzica va fi asigurată de REO Speedwagon şi Rick Springfield, la 25 decembrie superstarurile de la Goo Goo Dolls vor cânta pe gheaţa pe care vor evolua patinatorii, iar la 26 decembrie Tenorii Canadieni şi Andrea Menard vor asigura muzica show-ului de pe gheaţă. Celor care vor rata uluitoarele spectacole ce combină culori, lumini, măestrie artistică şi muzică de cea mai bună calitate, GSP TV le oferă şansa să le vadă în reluare la 25, 26 şi 27 decembrie, de la ora 12:15.

Contraatac şi Smiley TV special
Şi emisiunea "Contraatac" se adaptează în această perioadă spiritului Sărbătorilor şi tonul discuţiilor devine mult mai relaxat şi vesel, în special datorită invitaţilor speciali veniţi în studio să discute despre fotbal. Între 24 şi 27 decembrie, Florin Piersic, Romică Ţociu, Roxana Ionescu, Leonard Doroftei vor discuta pe marginea unor subiecte aprinse din fotbalul autohton. Moş Crăciun nu îi uită nici pe microbişti, dovada stând în montajele video cu celebri antrenori şi jucători de fotbal deghizaţi în Moşi, transmise de GSP TV în seara de Ajun şi în prima seară de Crăciun, de la ora 22:15. În ultimele două zile de Crăciun, de la 22:00, telespectatorii GSP TV vor avea parte de ceva şi mai amuzant: două ediţii speciale ale îndrăgitei emisiuni Smiley TV, în care realizatorul Cătălin Oprişan va comenta anul sportiv pe cale să se încheie în stilul său unic, care l-a făcut atât de îndrăgit de public.

×
Subiecte în articol: arte