x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Social-democrații nu au onorat invitația liberalilor pentru o discuție pe bugetul Capitalei

Social-democrații nu au onorat invitația liberalilor pentru o discuție pe bugetul Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   14:15
Social-democrații nu au onorat invitația liberalilor pentru o discuție pe bugetul Capitalei

Consilierii generali PSD nu au onorat invitația liberalilor la o discuție amănunțită pe tema bugetului Capitalei pe acest an, reiese dintr-un comunicat de presă al PNL București.

„Partidul Național Liberal București a făcut miercuri un apel către toate grupurile politice din Consiliul General al Municipiului București, invitându-le la un dialog constructiv pentru examinarea detaliată a bugetului orașului. Reprezentanții USR și PMP au acceptat invitația”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirilor, „s-a realizat o analiză minuțioasă a bugetului, linie cu linie, proiect cu proiect”.

„Această evaluare detaliată a arătat că există posibilitatea de a redistribui fonduri în valoare de peste 700 de milioane de lei pentru prioritățile esențiale Capitalei: apă caldă și căldură, respectiv transport public. Primarul General, Nicușor Dan, împreună cu grupurile de consilieri USR și PMP, și-au exprimat angajamentul ca până luni să identifice soluții pentru completarea sumelor necesare serviciilor publice de până la 1 miliard de lei”, se mai arată în comunicat.

„Este esențial să punem deoparte divergențele politice și să ne concentrăm pe nevoile reale ale bucureștenilor. Dialogul de astăzi evidențiază angajamentul nostru de a identifica resurse către îmbunătățirea serviciilor de termoficare și transport public. Prioritatea noastră rămâne binele bucureștenilor și suntem hotărâți să lucrăm pentru a debloca situația și a asigura condiții mai bune pentru toți locuitorii capitalei. Vom continua să ne implicăm activ pentru a găsi soluții pentru bucureșteni”, spune Sebastian Burduja, președintele PNL București.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pnl PSD discuţie capitala buget