x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia avertizează asupra traficului aglomerat

Poliţia avertizează asupra traficului aglomerat

27 Dec 2009   •   00:00

Poliţia Română avertizează asupra creşterii semnificative a valorilor de trafic, în special pe rutele Braşov - Bucureşti, Valea Prahovei, Valea Oltului Rm. Vâlcea-Piteşti-Bucureşti, Alexandria-Bucureşti şi Autostrada A1.

Serviciile de Poliţie Rutieră ale judeţelor Braşov, Prahova, Ilfov, Vâlcea, Sibiu, Argeş, Teleorman şi Secţia de Poliţie Autostrăzi au suplimentat numărul de agenţi de Poliţie Rutieră pe tronsoanele şi în punctele predispuse la ambuteiaje, în vederea fluidizării circulaţiei şi a prevenirii evenimentelor rutiere. Atenţie deosebită se va acorda drumurilor naţionale 1 şi 1A, pe sensul de deplasare către Bucureşti.

Pentru celelalte drumuri intens circulate vor fi luate măsuri similare în vederea asigurării unui trafic fluent la întoarcerea din minivacanţa de Crăciun, arată Poliţia.

Poliţia Rutieră este pregătită, în funcţie de condiţiile meteorologice, să supravegheze aerian drumurile şi principalele intersecţii situate pe rutele ce leagă Braşovul de Capitală cu ajutorul aparatelor de zbor ale Unităţii Speciale de Aviaţie a MAI.

Au fost stabilite trasee alternative de deplasare, care vor fi folosite în momentul în care se constată aglomerarea rutei principale.

Dinspre Braşov şi staţiunile montane de pe DN1, conducătorii auto vor fi îndrumaţi să folosească şi următoarele rute către Bucureşti: DN1A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Centura de Est a municipiului Ploieşti - Bucureşti; se recomandă ca această rută să fie folosită şi de către cei care pleacă din Predeal sau chiar din Azuga, de pe DN1; DN1 Braşov - Sinaia - DN71 Sinaia - Fieni - Târgovişte - Bucureşti; DN1 Braşov - Sinaia - Centura de Vest a municipiului Ploieşti - DN1A Ploieşti - Buftea - Bucureşti.
Mediafax

×
Subiecte în articol: trafic