x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta cere decapitarea responsabililor din zonele afectate de ninsori

Ponta cere decapitarea responsabililor din zonele afectate de ninsori

09 Dec 2012   •   16:25
Ponta cere decapitarea responsabililor din zonele afectate de ninsori
Sursa foto: Tudor Vintiloiu/Intact Images

Premierul Victor Ponta le-a transmis miniştrilor Mircea Duşa şi Radu Stroe ca până luni să îl informeze unde au existat probleme legate de respectarea contractelor pentru deszăpezire, astfel încât până miercuri să fie luate măsuri şi să fie schimbaţi din funcţie cei care nu au fost pregătiţi.

"Mâine să îmi spuneţi nu unde a nins mult, ci unde nu au fost încheiate contracte pentru deszăpezire sau unde nu s-au achitat de obligaţii, ca până miercuri să luăm măsuri şi pe cine avem de schimbat din funcţie să schimbăm, pentru că o să mai avem zăpezi", le-a spus Ponta miniştrilor Mircea Duşă şi Radu Stroe, în videoconferinţa cu prefecţii organizată duminică.

Premierul le-a mai cerut celor doi miniştri ca în şedinţa de miercuri a Guvernului să îi comunice dacă mai este nevoie de alocarea unor noi resurse pentru anumite zone, astfel încât să fie daţi bani din Fondul de rezervă al Guvernului sau din rezervele statului.

Autostrada Arad - Timişoara, DN 59C Jimbolia - Sânnicolau Mare şi DN 6 Biled - frontiera Cedad, în judeţul Timiş, sunt închise, duminică, din cauza ninsorii şi a viscolului.

×