x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Porneste in Ocolul Pamantului cu Financiarul!

Porneste in Ocolul Pamantului cu Financiarul!

17 Sep 2009   •   00:00
Porneste in Ocolul Pamantului cu Financiarul!
0-101924-copertafinanciarul.jpgFinanciarul va propune, din 18 septembrie, sa va imbarcati pentru o calatorie fascinanta in 194 de tari ale lumii, alaturi de COLECTIA "MAREA ENCICLOPEDIE A STATELOR LUMII", o lucrare de referinta pentru orice biblioteca, un documentar de exceptie, un atlas geografic dar si un extraordinar ghid turistic, indispensabil tuturor celor pasionati de calatorit. Colectia cuprinde 10 volume care insumeaza peste 1.000 de pagini ce se vor distribui in fiecare vineri, din 18 septembrie, numai impreuna cu cotidianul Financiarul.
 
MAREA ENCICLOPEDIE A STATELOR LUMII, o descriere actualizata a lumii de astazi, prezinta informatii esentiale despre fiecare tara de pe mapamond: populatie si locuitori, aspectele culturale definitorii, istoria statului, obiceiurile si traditiile locuitorilor, politica, economie sau stil de viata. Nu lipsesc informatiile privind transportul si comunicatiile sau informatiile turistice, inclusiv cele privind formalitatile vamale, posibilitatile de cazare si de transport sau telefoanele utile. Sunt de asemenea mentionate date privind evenimentele care au marcat devenirea statului respectiv sau personalitati reprezentantive, alaturi de informatii inedite din diferite domenii. Lucrarea este prezentata intr-un stil accesibil, iar textul este insotit de numeroase ilustratii color, foarte diverse si sugestive.

Colectia este structurata pe continente, divizate in mari regiuni geografice. Statele lumii sunt prezentate in secventa geografica (nord, sud, est, vest), astfel incat cele 10 volume sa aiba autonomie proprie (ceea ce le permite sa fie consultate individual), sa fie bine individualizate, dar si interconectate pe orizontala, pentru a oferi per total, o imagine globala cuprinzatoare si extrem de nuantata.

Ocolul Pamantului incepe cu - Europa de Nord si Vest, o radiografie integrala cu informatii detaliate si cuprinzatoare despre Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Estonia, Letonia, Lituania, Islanda, Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Belgia si Luxembourg.

Pachetul ziar + volumul 1 al "Marii Enciclopedii a Statelor Lumii - "Europa de Nord si Vest" costa 15 lei si se distribuie impreuna cu editia din 18 septembrie a Financiarului.


Succesiunea volumelor este urmatoarea:
Vol. 1 - Europa de Nord si de Vest  > din 18 septembrie
Vol. 2 - Europa Centrala si de Est  > vineri, 25 septembrie
Vol. 3 - Europa de Sud-Est şi Europa de Sud-Vest > vineri, 2 octombrie
Vol. 4 - Asia de Sud, Est şi Sud-Est  > vineri, 9 octombrie
Vol. 5 - Asia Centrala şi Orientul Mijlociu > vineri, 16 octombrie
Vol. 6 - America de Sud şiNord > vineri, 23 octombrie
Vol. 7 - America Centrala şi Indiile de Vest > vineri, 30 octombrie
Vol. 8 - Africa de Nord şi Vest > vineri, 6 noiembrie
Vol. 9 - Africa Centrala si de Sud > vineri, 13 noiembrie
Vol. 10 - Australia, Oceania, Antarctica > vineri, 20 noiembrie

MAREA ENCICLOPEDIE A STATELOR LUMII este cea mai nona colectie editoriala lansata de Financiarul, dupa MAREA ENCICLOPEDIE A CUNOAŞTERII, MAREA ISTORIE ILUSTRATâ A LUMII si DESCOPERâ LUMEA (2008). Pe langa acestea Financiarul a oferit cititorilor sai deopotriva literatura de business si de intelegere a relatiilor politico-economice internationale: "Gandeste ca un campion" si "Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat", "Putin si noua Rusie". Lor li se adauga colectia de articole Harvard Business Review si Ghiduri Turistice Vizuale. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a INTACT MEDIA GROUP. 

×
Subiecte în articol: mass-media