x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune primarul din Calafat, după imaginile virale de la Târgul de Crăciun

Ce spune primarul din Calafat, după imaginile virale de la Târgul de Crăciun

de Redacția Jurnalul    |    12 Dec 2022   •   19:02
Ce spune primarul din Calafat, după imaginile virale de la Târgul de Crăciun
Sursa foto: Facebook Gerard Gili Ghitoaica

Primarul PNL al orașului Calafat,Dorel Mitulețu a reacționat după imaginile virale care arătau concertul fără spectatori de la Târgul de Crăciun.

El a explicat pentru  dcnews.ro, "Este pentru prima dată în istoria Calafatului când începem un târg de Crăciun. Evenimentul a început la ora 18:00 cu ansamblul de dansuri populare „Rozele Calafatului”, apoi a continuat cu trupa „Etnic” și s-a încheiat cu această fată care, într-adevăr, a fost dezavantajată de ploaie. La jumătatea spectacolului ei a început să plouă. Ținând cont că este iarnă, vă dați seama că părinții care au copii au început să plece.

Ce nu se vede acolo, dacă ascultați și fata care face niște comentarii pe scenă, este că oameni mai erau prezenți în dreapta, mai răsfirați, la adăpost de ploaie. Au mai rămas undeva pe la 10-11 persoane, inclusiv eu, dar mă mir că n-au reușit să mă fotografieze. Am văzut reacțiile, dacă transformăm un eveniment pentru copii în așa ceva este foarte rușinos.

Calafatul nu a plătit un leu către artistă, totul a fost realizat în parteneriat cu cineva care a semnat un contract cu noi. Parte din proiect, care este dedicat copiilor așa cum prevede hotărârea Consiliului Local revine drept cheltuială autorităților locale. Dar partea comercială, dedicată vânzării de produse se va plăti așa cum este contractul. Noi plătim doar partea de curent electric, care este pentru scenă, pentru beculețe și toate cele ", a mai spus primarul.

O artistă care a susţinut un concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat a devenit virală pe reţelele de socializare după ce, în timpul show-ului, îi ruga pe oameni să ridice mâinile în aer.

Atraşi de îndemnul cântăreţei, mai mulți oameni care se aflau în zonă s-au apropiat şi au început să filmeze scenele amuzante.

caracal targ craciun

@ct100.ro

Concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat

♬ original sound - CT100.ro

 

×