x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prognoză week-end

Prognoză week-end

27 Mar 2009   •   00:00

Temperaturile scăzute cu care ne-am obişnuit până acum încep să crească, fapt pentru care week-end-ul acesta va fi unul cu adevărat de primăvară.



Chiar dacă vineri vor mai cădea ploi în partea de nord şi de nord-vest a ţării, restul teritoriului va avea parte de cer variabil şi de maxime de până la 15°C. În ceea ce pri­veş­te ziua de sâmbătă, aceasta nu se va deosbi foarte mult de ziua precedentă, ploile înre­gis­trându-se doar în Banat şi Oltenia.

Valorile temperaturilor maxime de sâmbătă vor fi cuprinse între 10°C şi 18°C, iar cerul va fi va­riabil. Duminică se schimbă puţin lucrurile, în sensul că ploile vor fi semnalate în majoritatea regiunilor ţării, excepţie făcând Dobrogea. Cât despre temperaturile maxime ale ultimei zile de week-end, acestea vor fi cu­prin­se între 13°C şi 18°C. Dacă aruncăm un ochi şi în Capita­lă, vom vedea că lucrurile vor sta la fel ca în restul ţării. Azi va fi vreme frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât s-au înregistrat până acum şi o ma­xi­mă de 12°C...13°C. Nici sâm­bătă ploaia nu va da târ­coa­le Bucureştiului, cerul rămânând variabil, iar temperatura va mai creşte faţă de azi, ajun­gând până la 17°C...18°C.
Ultima zi a week-end-ului va aduce din nou vreme fru­moa­să, iar spre seară va ploua.

×
Subiecte în articol: meteo