x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radio Romania a lansat doua site-uri dedicate stirilor interne si internationale

Radio Romania a lansat doua site-uri dedicate stirilor interne si internationale

10 Sep 2009   •   00:00

Pentru a intregi oferta editoriala a acestei toamne, Radio Romania a lansat doua site-uri noi: www.politicaromaneasca.ro - primul portal media dedicat exclusiv politicii interne şi externe - si www.romania-actualitati.ro - versiunea online a postului Radio Romania Actualitati.



Site-ul www.politicaromaneasca.ro ofera informatii la zi din politica romaneasca, despre partidele si personalitatile politice din Romania, precum si informatii despre apropiatele alegeri prezidentiale (candidati, arhiva stiri, sondaje). Cu o arhiva vasta, alcatuita din inregistrari video si audio ale emisiunilor de stiri, ale dezbaterilor si ale evenimentelor politice, difuzate de Radio Romania Actualitati, precum si din inregistrari din Fonoteca de Aur a Radio Romania, www.politicaromaneasca.ro reprezinta cea mai actualizata, bogata si diversificata forma de informare in domeniul politic. Site-ul va detine o sectiune de video-chat, prin care li se va permite vizitatorilor sa intre in legatura directa cu redactorii Radio Romania Actualitati, precum si cu invitatii acestora.
 
Site-ul www.romania-actualitati.ro este versiunea electronica a postului Radio Romania Actualitati si dispune de materiale in format text, foto, audio si video, fiind, din acest punct de vedere, cel mai complex portal de ştiri din România. Site-ul ofera o paleta larga de stiri si informatii esentiale din toate domeniile: intern, international, sport, financiar si afaceri, culte si cultura, timp liber, stiinta, tehnologie, fiind gandit si construit sa faca fata tuturor solicitarilor moderne privind jurnalismul multimedia. www.romania-actualitati.ro isi propune sa devina in maximum doi ani reperul principal in Romania in ceea ce priveste credibilitatea informatiilor. Spre deosebire de trusturile private, informatiile de la Radio Romania nu sunt afectate de presiunea comercialului si vor putea fi mentinute ca produse gratuite.

×
Subiecte în articol: mass-media