x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radio România Cultural: Viaţa pe un peron

Radio România Cultural: Viaţa pe un peron

14 Dec 2009   •   00:00

Teatrul Naţional Radiofonic organizează în această dimineaţă, de la ora 11:00, audiţia cu public a premierei "Viaţa pe un peron", după romanul omonim al lui Octavian Paler.

Evenimentul va avea loc la clubul Ramada-Majestic de pe Calea Victoriei, din Bucureşti, şi prilejuieşte participarea actorilor şi a realizatorilor spectacolului, a jurnaliştilor şi a tuturor ascultătorilor interesaţi de producţiile Teatrului Naţional Radiofonic. Spectacolul este realizat şi prezentat în cadrul proiectului Dramaturgi români contemporani, coordonat de Magda Duţu, şi va fi difuzat în premieră la Radio România Cultural duminică, 20 decembrie, ora 19:00. Din distribuţie fac parte Carol Erdos, Felicia Pinte, Zoltan Octavian Butuc, Gavriil Pinte.

Două personaje, un bărbat şi o femeie, se întâlnesc într-o gară părăsită, uitată de lume. Conturul realităţii care îi hăituieşte pe cei doi este destul de şters, modalităţile narative predilecte fiind acelea ale confesiunii, povestirii şi dialogului pe marginea celor trăite.

×
Subiecte în articol: mass-media