x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Războiul gunoiului din Sectorul 1, nu s-a sfârșit. Acționarii companiei de salubrizare se acuză între ei

Războiul gunoiului din Sectorul 1, nu s-a sfârșit. Acționarii companiei de salubrizare se acuză între ei

23 Mar 2021   •   16:58
Războiul gunoiului din Sectorul 1, nu s-a sfârșit. Acționarii companiei de salubrizare se acuză între ei
Sursa foto: Sursa: Hepta

Războiul gunoiului din Sectorul 1 continuă, după ce acționarii companiei de salubrizare au început să se războiască între ei, aducându-și acuzații grave. Potrivit unui comunicat de presă trimis de companie, acționarii au plătit sume uriașe de bani pentru defăimarea primarului Clotilde Armand.

„Aceleași persoane care se plângeau, în mod public cu ceva timp în urmă că Romprest nu are bani pentru plata serviciilor de salubrizare și amenințau cu suspendarea activității de salubrizare, încearcă acuma să sustragă sume exorbitante din banii COMPANIEI ROMPREST SERVICE S.A pentru realizarea unor acțiuni în interesul lor propriu, de defăimare a Primarului Sectorului 1 București Clotilde Armand, a reprezentanților altor autorități, precum și a societății, reprezentanților săi legali și acționarilor acesteia, fiind cu atât mai grav faptul că unul dintre respectivii acționari este Statul Român prin Compania Aeroporturi București SA”, scrie în comunicatul de presă al companiei de salubrizare.

În replică, primarul Clotilde Armand a anunțat că va continua demersurile pentru reglementarea relației cu compania de salubrizare.


Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a intrat în conflict cu compania de salubrizare anul trecut.

Potrivit unui raport al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), fosta administrație a făcut plăți către compania de salubrizare în mod ilegal.

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand gunoaie sectorul 1