x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răzvan şi Dani declară război kitschului!

Răzvan şi Dani declară război kitschului!

04 Iun 2009   •   00:00
Răzvan şi Dani declară război kitschului!

Îndrăgiţii prezentatori ai matinalului Antenei 1, "'Neatza cu Răzvan şi Dani", au declanşat lupta împotriva prostului gust, pornind pe străzi cu mare tam-tam şi trăgând pe dreapta şoferii pentru a le confisca ledurile, zarurile, figurinele şi toate celelalte "jucării" kitschioase agăţate de oglinda retrovizoare.



Timp de trei săptămâni, în cadrul campaniei "Kitsch the Road, Jack!", Răzvan şi Dani vor ieşi la vânătoare de kitsch în fiecare zi, după emisiunea pe care o realizează la Antena 1. Urcaţi într-un vehicul off-road ornat cu "stindardul" "Neatza", cei doi vor folosi portavocele pentru a opri şoferii prinşi în flagrant de ofensa adusă bunului gust, pentru a-i face de râs şi pentru a le lua obiectele incriminante, depozitându-le pe toate într-un container fixat în spatele maşinuţei lor.

În schimb, "victimele" celor doi "haiduci" primesc de la ei câte un parasolar cu sigla matinalului Antenei 1, ochelari de soare şi diverse articole de plajă, aşa că până acum nici unul dintre şoferii "deturnaţi" nu a plâns după kitschurile "săltate" de Răzvan şi Dani. Succesul de până acum al campaniei "Kitsch the Road, Jack!" i-a făcut pe cei doi simpatici prezentatori de la Antena 1 să decidă să-şi lărgească "arealul" şi să facă nişte incursiuni în scop de "jaf de kitsch" şi în alte oraşe din jurul Capitalei, cum ar fi Ploieşti sau Piteşti.

×
Subiecte în articol: mass-media