x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Direcția 5, Vunk, Voltaj, Antonia, Horia Brenciu, Grasu XXL & Guess Who, Corina și Julie Mayaya, 1.000 mp de proiecții video și 15 minute de focuri de artificii la Revelionul din Piața Constituției

Direcția 5, Vunk, Voltaj, Antonia, Horia Brenciu, Grasu XXL & Guess Who, Corina și Julie Mayaya, 1.000 mp de proiecții video și 15 minute de focuri de artificii la Revelionul din Piața Constituției

30 Dec 2012   •   13:37
Direcția 5, Vunk, Voltaj, Antonia, Horia Brenciu, Grasu XXL & Guess Who, Corina și Julie Mayaya, 1.000 mp de proiecții video și 15 minute de focuri de artificii la Revelionul din Piața Constituției

Grozăvii la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Capitalei, în Piața Constituției, având ca partner media Jurnalul Național. Direcția 5, Antract, DJ Nicky F, Vunk, Antonia, Horia Brenciu, Grasu XXL & Guess Who, Corina, DJ Johnny DaMix, HB Orchestra, Nelu Ploieșteanu și Julie Mayaya vor interpreta hit-uri care, cu siguranță, îi vor încălzi pe cei prezenți, chiar dacă vor face abstinență de vin fiert și șampanie.

 
Primăria Municipiului Bucureşti - prin intermediul ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, vă invită în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 19.00, să întâmpinaţi anul 2013 într-o atmosferă efervescentă.
 
La realizarea acestui eveniment au participat 200 de persoane (artişti şi personal tehnic). Scena din Piaţa Constituţiei are dimensiunea de 252 mp, cu extensie de 120 mp, este echipată cu 1.000 mp de proiecţii video realizate cu 8 videoproiectoare de 30.000 ansi, 100 mp de ecrane cu led, 100 de lumini inteligente, 80 de lumini cu leduri, pereţi de layer de 40 ml, 250 kw de sunet, 1.2 MW consum electric.
 
Pe Bulevardul Unirii vor fi instalate trei puncte cu ecrane de mari dimensiuni şi sunet. Zece tiruri de 20 tone au fost folosite pentru transportul echipamentelor şi sunt utilizaţi aproximativ 10 kilometri de cablu.
 
Pentru realizarea show-ului piromuzical au fost necesare sute de ore de pregătire şi zeci de pirotehnişti special instruiţi. Show-ul va dura 15 minute, iar pentru aceasta a fost nevoie de 14 puncte de tragere, 80 kilograme confetti, 10 aruncătoare de flăcări, peste 5500 de tipuri de bombe şi 22 tone de material explozibil materializate în 20.000 de explozii. Materialele pirotehnice au fost aduse din Dubai şi Hong Kong.
 
Securitatea locaţiei va fi asigurată de 300 forţe de ordine reprezentând Poliţia Locală, Jandarmeria Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti şi 10 unităţi călare.

×