x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "România ­ Land of choice" la Roland Garros

"România ­ Land of choice" la Roland Garros

27 Mai 2009   •   00:00

Telespectatori din întreaga lume vor urmări la finala Roland Garros, difuzată pe Eurosport, inserţia publicitară "Roland Garros îţi este oferit de România. România ­ Land of choice".



Ministerul Turismului a început campania internaţională de promovare a României ca destinaţie turistică pornind de la asocierea ţării, prin intermediul Eurosport, cu turneul de tenis de la Roland Garros. La fiecare pauză, pe parcursul transmisiunilor din turneu, pe canalul Eurosport apare anunţul "Roland Garros îţi este oferit de România. Romania ­ Land of choice".

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Turismului, această inserţie publicitară nu presupune nici un fel de costuri pentru minister sau pentru statul român, urmând să fie difuzată pe tot parcursul turneului, inclusiv în timpul marilor finale.

"Sunt convinsă că asocierea imaginii României cu turneul de la Roland Garros va spori interesul turiştilor străini pentru ţara noastră, având în vedere că doar finala este urmărită de oameni de pe toate colţurile planetei", a declarat Elena Udrea, ministrul Turismului, citată de Mediafax.

"Romania - Land of Choice" este sloganul campaniei de promovare internaţională, organizată de Ministerul Turismului cu trei foşti mari sportivi, Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi. Udrea, împreună cu cei trei foşti sportivi, vor fi dealtfel prezenţi la Paris în data de 5 iunie, unde vor participa la o serie de de evenimente conexe turneului de la Roland Garros, organizate de minister în centrul oraşului, inclusiv la prezentarea clipurilor video de promovare a României avându-i ca personaje centrale pe Nadia, Năstase şi Hagi.

Campania va continua până la sfârşitul anului, cu difuzarea clipurilor de promovare pe cel mai mare canal pan-european de sport şi pe cel mai mare canal internaţional de ştiri, acestea urmând a fi selecţionate conform procedurilor naţionale în vigoare.

×
Subiecte în articol: observator roland garros