x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce le transmite șeful Raiffeisen Bank clienților, "ca de la români la români"?

Ce le transmite șeful Raiffeisen Bank clienților, "ca de la români la români"?

de Andreea Tiron    |    22 Dec 2022   •   00:21
Ce le transmite șeful Raiffeisen Bank clienților, "ca de la români la români"?
Sursa foto: Hepta

Președintele executiv al Raiffeisen Bank, Zdenek Romanek, a trimis o scrisoare pe e-mailurile tuturor clienților băncii în care vorbește despre "cei 5000 de colegi", "profesioniști români" care au trecut printr-o "perioadă marcată de multă nemulțumire" și dă asigurări că banca susține pe deplin aderarea României la spațiul Schengen.

”Dragi clienți,

Datorită încrederii pe care ne-o acordați, suntem azi o bancă puternică, bine capitalizată, cu o poziție de lichiditate solidă. Fără îndoială, împreună, ne vom continua dezvoltarea și în 2023, pe aceste fundamente sănătoase.

În ultimele două săptămâni, alături de cei 5.000 de colegi din Raiffeisen Bank, am trecut printr-o perioadă marcată de multă nemulțumire, generată de contextul aderării la spațiul Schengen.

Susținem pe deplin aderarea României la spațiul Schengen. Ne-am luat un angajament ferm pentru sprijinirea autorităților în următoarele etape ale procesului.

Știm că și dumneavoastră, clienții noștri, sunteți dezamăgiți de acest rezultat intermediar.

Echipa din Raiffeisen a discutat despre această situație cu unii dintre clienții noștri, cei care și-au exprimat deschis nemulțumirea. A vorbit cu fiecare dintre ei. Sincer, ca de la români la români, care își doresc ce e mai bine pentru țară și pentru dezvoltarea ei.

Suntem o bancă în care lucrează buni profesioniști români, care vin la serviciu să răspundă nevoilor dumneavoastră – prin servicii digitale simple și prin consultanță financiară menită să vă susțină proiectele personale sau de business.

Vă doresc Sărbători fericite și un an nou cu bine!”, e mesajul transmis de Zdenek Romanek, CEO RaiffeisenBank Romania.

 

×