x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SNLO -Tehnică de bruiaj pentru mineri

SNLO -Tehnică de bruiaj pentru mineri

de Gabriela Mladin    |    14 Sep 2007   •   00:00

De teama ascultării telefoanelor, şefii minerilor din Oltenia au vrut să cumpere instalaţii tehnice pentru bruiaj.

Ideea i-a aparţinut directorului Biroului de Informatică din Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO), Carmen Copaci, şi ar fi costat căteva sute de mii de euro.

Documentaţia pentru achiziţionarea tehnicii a fost intocmită anul trecut şi inclusă in lista de investiţii din acest an. Ea a şi fost aprobată de Consiliul de Administraţie, insă nu a mai fost pusă in practică. Iniţiatoarea proiectului a motivat in raportul său că instalaţia ar fi bruiat semnalul audio al tuturor reţelelor de telefonie, astfel incăt să nu poată fi interceptate convorbirile telefonice ale celor de la SNLO.

Investiţia nu s-a mai făcut, pentru că actualul director al companiei miniere, Eugen Davidoiu, nu şi-a mai dat avizul favorabil pentru achiziţionarea unor astfel de dispozitive. "Chiar dacă am telefonul ascultat sau alte persoane din companie ar fi, să zicem, ascultate, ce ar avea de ascuns? Dorinţa de achiziţie a unei astfel de tehnici inseamnă că cine şi-a dorit-o are ce ascunde. Eu nu am nimic", a declarat actualul director al SNLO.


×
Subiecte în articol: observator