x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea poliţistului accidentat de omul de afaceri turc rămâne foarte gravă

Starea poliţistului accidentat de omul de afaceri turc rămâne foarte gravă

13 Aug 2015   •   16:19
Starea poliţistului accidentat de omul de afaceri turc rămâne foarte gravă

Starea poliţistului de la Rutieră, accidentat de omul de afaceri turc Abdullah Atas, este în continuare foarte gravă, a declarat joi pentru AGERPRES Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.

Acesta a adăugat că poliţistul este internat la secţia de terapie intensivă, iar starea lui nu a suferit nicio modificare în bine.

În urma accidentului, poliţistul a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Floreasca.

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care a accidentat grav poliţistul, a fost dus pe 6 august pentru audieri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, aceasta fiind prima audiere a cetăţeanului turc după accident.

După audieri, omul de afaceri turc a fost transferat de la Spitalul Penitenciar Rahova în arestul central al Poliţiei Capitalei.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au confirmat, pe 3 august, mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis pe numele lui Abdullah Atas.

La începutul lunii august, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale poliţistului şi l-a acroşat cu maşina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Şoferul, care consumase alcool, şi-a continuat deplasarea aproximativ 3 km, până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

Sursa: Agerpres

×