x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Aug 2009   •   00:00

21 august 2009



SINTEZA ZILEI, ÎN TOP
Emisiunea "Sinteza zilei", de miercuri seară, a adus Antenei 3 puncte importante de rating, reuşind să fie, pentru o oră, lider absolut de audienţă, în condiţiile în care un post generalist şi unul de sport transmiteau meciuri de fotbal în direct. Mihai Gâdea şi invitaţii săi au fost urmăriţi, în medie, pe tot parcursul show-ului de 296.000 de români, situându-se pe locul al doilea, după Pro TV. În ultima parte a emisiunii, care miercuri a durat cu o oră mai mult, "Sinteza zilei" a fost lider autoritar, fiind urmărită de 259.000 de telespectatori, surclasând PRO TV, care în intervalul orar 23:00-24:00 avea 225.000 de telespectatori, TVR (211.000), în timp ce Realitatea TV s-a situat abia pe locul al patrulea, cu 161.000 de privitori. Vârful de audienţă al talk-show-ului lui Mihai Gâdea a fost atins la ora 23:30, când 274.000 de telespectatori urmăreau Antena 3. Aceeaşi emisiune a mai realizat o performanţă, fiind lider şi în reluare, în intervalul orar 1:00-2:00 noaptea. (Sursa: GFK Romania; Target All Urban)

FESTIVAL AQUA
În perioada 21 august - 6 septembrie are loc, în Parcul Drumul Taberei, un festival care reuneşte filmul, muzica şi teatrul. Proiecţiile de film din cadrul evenimentului "Aqua film, muzică şi teatru" vor avea loc în fiecare seară, începând cu ora 21:00. Bucureştenii vor putea viziona pe un ecran gigant montat pe marginea lacului filme precum "Star Wars: Războiul clonelor", "Totul despre sex", "Eroii de la Termopile", "10.000 î.Chr.", "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", "Cavalerul negru", "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street", "Strania poveste a lui Benjamin Button". Sâmbătă dimineaţă, de la ora 11:00, copiii sunt invitaţi la teatru, în Foişorul din parc, iar de la ora 19:00 părinţilor le este rezervată seara de teatru şi de stand-up comedy. Intrarea este liberă. (A.V.P.)

THE JAY LENO SHOW
Jay Leno (foto) a declarat că, după 17 ani în care a realizat "The Tonight Show", lucrează şi mai mult pentru "The Jay Leno Show", pe care o doreşte deosebit de amuzantă. Leno, în vârstă de 59 de ani, a declarat că "The Jay Leno Show" are mai multe momente de comedie decât discuţii cu invitaţii şi că intenţionează să deschidă fiecare emisiune cu un monolog comic de circa 8-12 minute, la care lucrează 5-6 ore pe zi, informează Mediafax. Noua emisiune a lui Leno va avea un singur invitat pe seară, iar cele mai importante subiecte ale zilei vor fi prezentate de un grup de tineri actori de comedie. "Este mult spaţiu care trebuie umplut. Trebuie foarte multe glume. Este foarte mult de muncă. Facem cam cât trei show-uri de comedie în fiecare seară. La «The Tonight Show» aveam cam doi invitaţi şi o formaţie. Asta nu însemna foarte mult de muncă pentru mine. Dar acum va fi ceva mai mult de lucru", a declarat Leno.

×
Subiecte în articol: mass-media