x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Suceava: Echpa de campanie a candidatului USL, atacat de mai mulţi tineri susţinători ai ADR

Suceava: Echpa de campanie a candidatului USL, atacat de mai mulţi tineri susţinători ai ADR

de Paul Ciurari    |    03 Dec 2012   •   23:38

Incident electoral la Horodnic, judeţul Suceava, în colegiul 7. Echipa de campanie a lui Ovidiu Iane (USL) a fost agresată de mai mulţi tineri de la ARD.
Iulian Ieremie, un tânăr de 26 de ani, aflat la volanul unei maşini de campanie,  anunţând comunitatea din Horodnic despre o adunare electorală, susţine că a fost blocat la un moment dat  de o dubiţă de-a contracandidaţilor. Aceştia şi-au pus autoutilitara de-a curmezişul uliţei şi nu l-au mai lăsat să treacă. Din spate, a venit o altă maşină care nu l-ar fi lăsat nici să se întoarcă, susţine tânărul de la USL. Speriat i-a chemat pe ceilalţi colegi de campanie, iar până când aceştia au ajuns i-a filmat pe cei de la ARD care i-au înconjurat maşina. Susţine că între  timp agresorii i-au lovit maşina şi i-au îndoit o portavoce. 

Iulian Ieremie susţine că în momentul în care a început să-i filmeze, cei de la ARD  au încetat atacul. Pe imagini se vede cum adversarii de campanie i-au înconjurat maşina şi ironic îi transmiteau "bezele" şi nu îl lasă pe social-liberal să plece.
Când au ajuns şi ceilalţi colegi, cei din echipa de campanie a Alianţei România Dreaptă au început să se îmbrâncească cu tinerii de la USL. În plus ar fi furat numărul de la una dintre maşinile celor de la USL.
 
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava au confirmat că in clipa de faţa s-a deschis un dosar penal pentru furt, fiind făcute cercetări cu privire la numărul de înmatriculare dispărut.


×