x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Telenovela "Fetele marinarului” va fi vizionata de milioane de sud americani

Telenovela "Fetele marinarului” va fi vizionata de milioane de sud americani

01 Iun 2009   •   00:00

Intact Production – casa de productie a INTACT MEDIA GROUP - a semnat cu 4EVERFILMS PRODUCCIONES S.R.L un contract pentru acordarea drepturilor de a negocia, efectua tranzacţii şi de a reprezenta pe producător (Intact Production – Antena 1), în scopul sub-licenţierii în teritoriu a telenovelei de mare audienţă "Fetele marinarului” (saptezeci de episoade). Durata contractului este de 3 ani cu posibilitatea prelungirii pentru o perioada de 2 ani.



Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana Franceză, Guyana, Paraguai, Peru, Surinam, Uruguai, Venezuela, Costa Rica, Cuba, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Porto Rigo, Canada (cabla - hispano ), Spania (naţional),  Spania ( regional), USA ( hispano  FREE TV),  USA (hispano CABLE ), USA NO HISPANA (NATIONAL MA) sunt tarile in care telenovela ANTENEI 1 va fi distribuita.

"Daca era nevoie si o confirmare internationala ca telenovela Antenei 1, Fetele marinarului, este o productie exceptionala din toate punctele de vedere, iata ca aceasta a venit. Ea va fi difuzata in zeci de tari, speram sa se bucure de succesul pe care il are in Romania. Este  imbucurator ca, daca producatorii sud americani sunt  unanim recunoscuti ca profesori in productia de telenovela, o productie de gen, dintr-o tara latina aflata la mii de km distanta de acel spatiu, le atrage atentia si o achizitioneaza, multumita potentialului ei de audienta", spune Camelia Patru, director Achizitii Programe TV Antena 1. 

×
Subiecte în articol: mass-media