x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Teo îşi reia emisiunea ca producător independent

Teo îşi reia emisiunea ca producător independent

de Catalina Iancu    |    23 Sep 2009   •   00:00

Dacă la sfârşitul anului trecut declara: "sunt un pic disperată, un pic dezamăgită, un pic prea dură cu mine în speranţa că sunt realistă", Teo Trandafir n-a putut sta prea mult departe de televiziune.



Vedeta tv îşi pregăteşte revenirea pe micile ecrane chiar de luna viitoare. Emisiunea se va numi tot "Teo Show", va fi reluată din octombrie, iar Teo şi-a luat soarta în propriile mâni ca producător independent. Showul va fi săptămânal, va fi produs la firma Local TV Network, iar aceasta îl va vinde către 30 de posturi locale din ţară. Gazda nu s-a hotărât încă cine vor fi primii invitaţi. "Va fi o surpriză. Pot să spun doar că am 30 de potenţiali invitaţi pentru prima ediţie", ne-a declarat Teo.

Cum va fi emisiunea? "Va fi o emisiune de divertisment, format clasic. Dar ştii ce mi se pare ciudat? Că în condiţiile în care s-au copiat toţi ca dracii unii pe alţii, lumea mă întreabă pe mine ce aduc nou. O gură de aer proaspăt. Asta aducem nou. Râdem cu invitaţii, ne relaxăm, mai uităm de necazuri. Vreau să demonstrez că se poate face emisiune şi îmbrăcată", a mai precizat Teo Trandafir.

×
Subiecte în articol: mass-media teo trandafir