x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul țării

Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul țării

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2023   •   07:19
Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul țării

Autoritățile anunță că luni dimineața circulația auto se desfășoară normal pe majoritatea șoselelor importante din România. Probleme sunt doar pe câteva sectoare de drum din județele Gorj și Vâlcea unde se desfășoară lucrări.

Centrul Infotrafic anunță că luni dimineața nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice.

La nivelul țării, inclusiv pe arterele rutiere principale, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Totuși, sunt câteva lucrări care afectează circulația mașinilor în județele Gorj și Vâlcea.

Potrivit autorităților „în județul Gorj, pe DN 66, între kilometri 94 și 121, la Bumbești-Jiu, de luni până vineri, între orele 07:00 - 17:00, circulația rutieră se închide/deschide în reprize de câte 20 minute, dirijată de piloți de trafic”.

În Vâlcea „pe DN 7A, km. 29 - 32, loc. Voineasa, între orele 08:00 - 16:00, traficul se desfășoară tot în reprize de câte 20 minute de închidere/deschidere, dirijat de piloți de circulație”.

De asemenea „pe DN 67, km. 137 - 138, loc. Milostea, între orele 08:00 - 16:00 circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic lucrări gorj valcea