x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tren defect afectează traficul feroviar spre și dinspre Aeroport

Un tren defect afectează traficul feroviar spre și dinspre Aeroport

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   09:42
Un tren defect afectează traficul feroviar spre și dinspre Aeroport
Sursa foto: Hepta

Trenurile care circulă spre și dinspre Aeroport vor înregistra întârzieri în următorul interval orar, din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia, anunță CFR SA.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că trenurile care circulă spre și dinspre Aeroport vor înregistra întârzieri în următorul interval orar, din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia. Automotorul 7038, care circulă în relația București Nord - Urziceni, a rămas defect în jurul orei 08:38, între stațiile Pajura și Mogoșoaia. Până la sosirea unui alt automotor de ajutor, care să tracteze garnitura defectă, trenurile R 7915 (București - Aeroport) și R 10108 (Aeroport - București Nord) staționează temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia”, anunță CFR SA.

Trenurile care circulă la această oră pe relația Gara de Nord - Aeroport și retur vor înregistra întârzieri atât în stațiile de îndrumare, cât și la destinație.

„Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București asigură suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea traficului, spre și dinspre Aeroport, în condiții normale, în cel mai scurt timp”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tren defect aeroport