x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultimele apeluri de pe telefonul Mădălinei Manole, după moartea ei

Ultimele apeluri de pe telefonul Mădălinei Manole, după moartea ei

12 Mai 2011   •   12:32
Ultimele apeluri de pe telefonul Mădălinei Manole, după moartea ei

165016-.jpgTatăl Mădălinei dezvăluie noi informaţii despre care spune că anchetatorii le-au omis în ancheta lor. Desfăşurătorul convorbirilor din noaptea de 13 spre 14 iulie, în care artista şi-a găsit sfârşitul, arată că s-a efectuat un apel de aproximativ 30 de secunde către un număr misterios, la mai bine de trei ore după momentul morţii Mădălinei.

"Este telefonul pe care procuratura spune că a găsit acele mesaje, iar eu demonstrez că procurorii nu l-au luat, nu au ridicat telefonul, pentru că pe 14 iulie 2010, la ora 6:44, există o convorbire de 32 de secunde de pe acest număr, or, la acea oră, fata mea era moartă. Pe desfăşurător scrie şi către ce număr de telefon este, dar n-am aflat cui îi aparţine. Mai e un apel şi la ora 9:03, în aceeaşi zi", a declarat pentru ziarulring.ro tatăl Mădălinei.

Desfăşurătorul convorbirilor a fost obţinut de familie de la compania de telefonie mobilă, iar tatăl artistei a ţinut să-l facă public.

Acest desfăşurător, din noaptea de 13 spre 14 iulie 2010, pus la dispoziţie de Ion Manole arată că, la mai bine de trei ore după momentul oficial al morţii Mădălinei, de pe telefonul ei s-a efectuat un apel de aproximativ 30 de secunde către un număr misterios.

"Puiu a zis că la miezul nopţii au mâncat, au băut, s-au dus în dormitor şi au făcut dragoste. Cât a făcut, cât a ţinut şi cum de ea a coborât de lângă el, a mers la parter şi a dat aceste sms-uri? Mai sunt apeluri efectuate după moartea Mădălinei, asta înseamnă că procurorii au luat telefoanele şi le-au folosit sau nu, le-au luat şi (posibil alte persoane aflate în casă – n.r.) au mai încercat ceva?!", spune tatăl regretatei artiste, care dezvăluie că Mădălina mai avea alte două numere, de Cosmote şi de Orange, despre care ancheta, în mod inexplicabil, nu face referire.

×