x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un autocar cu români, implicat într-un accident în Franţa

Un autocar cu români, implicat într-un accident în Franţa

31 Oct 2009   •   00:00

O persoană aflată într-un autocar care transporta 29 de români a fost grav rănită, după ce mijlocul de transport a fost implicat în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o coliziune cu două camioane şi un autoturism pe o autostradă din Franţa. Conform presei franceze autocarul se deplasa spre barcelona. O persoană, aflată într-un automobil, a decedat iar echipajele de descarcerare nu reuşiseră, nici la trei ore de la coliziune, să scoată toate victimile dintre fiarele contorsionate.



Două camioane, un autocar şi un autoturism au intrat în coliziune pe autostrada A54, între Arles şi Nîmes. Accidentul, petrecut în jurul orei locale 2.30 în condiţii încă nedeterminate, s-a soldat cu un mort, patru răniţi grav şi patru răniţi uşor. Autocarul implicat în accident transporta 29 de persoane, români care se îndreptau către Barcelona, spune Antena3, care citează AFP. Una dintre persoanele aflate la bord a fost grav rănită şi a fost transportată cu elicopterul către un spital din Marsilia. Alţi trei pasageri sunt răniţi uşor, iar restul călătorilor au fost duşi către o sală de sport.

Persoana decedată se afla în autoturismul care, în urma coliziunii, a rămas blocat sub unul dintre TIR-uri. Alţi trei pasageri ai acestui vehciul sunt grav răniţi. De asemenea, şoferul unuia dintre camioanele implicate în accident este rănit uşor. La ora locală 6.00, operaţiunile de descarcerare a victimelor continuau încă, la locul accidentului fiind trimişi 70 de membri ai echipelor speciale de intervenţie. Circulaţia a fost închisă pe sensul unde s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: trafic