x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un lanţ de copii la malul mării

Un lanţ de copii la malul mării

de Loreta Popa    |    14 Aug 2009   •   00:00

Sub deviza "Copiii nu sunt minicetăţeni cu minidrepturi", la 15 august, ora 10:00, pe Litoralul romanesc se va forma un lanţ de copii care se ţin de mână, pentru a sensibiliza opinia publică asupra necesităţii ca drepturile copiilor să fie respectate.



O dată cu formarea lanţului de copii, pe plajele româneşti vor răsuna acordurile imnului taberelor, adus la mare de Kids Radio şi interpretat de muzicienii voluntari ai band-ului "Orăşelul vesel".

Preşedintele ANPDC, secretarul de stat Ileana Savu, subliniază faptul că ei, copiii României, sunt viitorul şi speranţa noastră, iar respectarea drepturilor lor înseamnă de fapt asigurarea unui viitor frumos pentru toţi cetăţenii ţării. Florin Dumitru, redactorul-şef al Kids Radio, spune că demersul "Tabara de vară - Kids Radio" îşi propune să arate cât de frumoşi, inventivi şi demni de luat în seamă ca parteneri egali sunt cei mici, iar o vară alături de ei înseamnă o vară alături de copilărie. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului (www.copii.ro), Radio3Net "Florian Pittiş"(www.radio3net.ro) şi Kids Radio (www.kidsradio.ro) ne invită deci să fim alături de cei mici într-un demers care îşi doreşte să atragă atenţia asupra respectării statutului şi demnităţii celor pe care ne place să îi numim cu mândrie "viitorul ţării".

×
Subiecte în articol: mass-media