x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator V. Gheorghiță: Numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu SARS-CoV-2

V. Gheorghiță: Numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu SARS-CoV-2

20 Feb 2021   •   14:51
V. Gheorghiță: Numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu SARS-CoV-2

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, anunță că sâmbătă, la prânz, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Este o zi importantă pentru România, a precizat medicul.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, susține că începând de sâmbătă, în România, numărul persoanelor vaccinate este mai mare decât cel al persoanelor infectate. Este o premieră și o zi importantă, este concluzia lui Gheorghiță.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt. Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi”, a anunțat, pe Facebook, Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.

Până sâmbătă, 20 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 777.276 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 722.484 de pacienți au fost declarați vindecați.

(sursa: Mediafax)

×