x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vedetele le susţin pe stewardese

Vedetele le susţin pe stewardese

11 Iun 2009   •   00:00

Fiecare dintre cele 15 fete care participă de la 14 iunie la emisiunea concurs "Vreau să fiu stewardesă", sub îndrumarea lui Dan Negru, va fi susţinută de câte o vedetă îndrăgită de public.



Printre persoanele publice care vor apărea în cadrul show-ului de la Antena 1 se numără Valentina Pelinel, Ramona Bădescu, Paula Seling, Nico, Adina (Heaven), Lavinia, Tavi Colen, Claudiu Bleonţ şi Silvia (D' la Vegas). Dumincă, 14 iunie, începând cu ora 20:30, Dan Negru va găzdui unui reality-show unic în România, în care 15 fete superbe, dar şi cu multe alte calităţi, aruncă în luptă tot ce au pentru a obţine un job de vis: stewardesă în cadrul companiei Tarom. Câştigătoarea competiţiei nu numai că va primi un loc de muncă în cadrul companiei aeriene, dar va deveni şi imaginea Tarom pentru următorul an.

Juriul concursului este format din specialişti ai Academiei Române de Aviaţie. Telespectatorii vor fi puşi la curent cu cele mai emoţionante momente ale vieţii în şcoala de stewardese de luni până vineri, între 15:30 şi 16:00 şi duminică, de la 20:30.

×
Subiecte în articol: mass-media