x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vine ger de –22°C în zilele următoare!

Vine ger de –22°C în zilele următoare!

21 Ian 2010   •   00:00

După ninsorile de la începutul săptă­mânii, continuăm cu un ger năprasnic. În următoarele două zile tem­peraturile vor fi în continuă scădere, astfel că se va ajunge ca în week-end să avem parte de un ger de crapă pietrele.

Mercurul din termometru va coborî până la -22°C. Frigul se va manifesta în toate regiunile ţării, fiind însoţit de ninsori slabe. În aceste condiţii, este bine să evitaţi călătoriile cu propriile automobile, deoarece condiţiile de mers pe drumurile din ţară nu vor fi tocmai bune.

Ieri, Drumul Naţional 23 B Măicăneşti - Ciorăşti şi drumurile judeţene 204 D Vulturu - Vadu Roşca - Maluri şi 205 E Ţifeşti - Bizigheşti din Vrancea erau închise circulaţiei, iar pe mai multe drumuri na­ţi­o­nale şi judeţene traficul se desfăşu­ra cu dificultate din cauza ninsorii abundente şi a viscolului. DN 22 Râmnicu-Sărat - Brăila închis marţi a fost redeschis ieri.

Nici pe calea ferată nu se circulă mai bine. Din cauza zăpezii, circulaţia fero­viară se desfăşoară în continuare în con­diţii de iarnă. Mai multe tre­nuri care circulă spre Bucureşti, Cons­tan­ţa, Mangalia şi Tulcea au fost anulate ieri, iar altele au avut întârzieri de până la 120 de minute. CFR Călători a anunţat că astăzi va fi anulat trenul Accelerat 1982 pe relaţia Tulcea - Medgidia - Bucureşti Nord.

×
Subiecte în articol: meteo