x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vox Maris şi-a redeschis clubul

Vox Maris şi-a redeschis clubul

de Cristiana Stamatescu    |    30 Iul 2012   •   10:02
Vox Maris şi-a redeschis clubul

Prima impresie cand ai pasit in resortul Vox Maris Grand Resort de la Costinesti ai impresia ca esti, brusc in alta tara. Pastrand proportiile, comparatia poate fi lesne facuta cu resorturile tunisiene – Sousse, Hammamet sau Port el Kantaoui – oaze de verde si lux in zone inconjurate de zone prea putin prietenoase. Undeva, la cateva sute de metri de strada-cu-hamsi, de dughenele cu colace si bere la pet, de suvenirurile albastre "made in China' se afla o oaza de liniste si..hai sa-i spunem lux. Desi unii dintre noi ar prefera sa-i spuna "normalitate'.

Week-end-ul acesta Vox Maris a fost gazda unor evenimente deosebite. Au fost trei seri spectaculoase pe parcursul carora concertele Mandinga sau Loredana, finala Miss Costtinesti (in colaborare cu Fashion TV) sau noptile de mixaj au tintit catre un singur eveniment: redeschiderea dupa doi ani de tacere al Vox Maris No 1 Club.

"In ultimii doi ani Clubul Vox Maris – ma refer la partea de discoteca - nu a mai fost deschis', ne spune Viorel Ruse, administratorul complexului. "S-a redeschis acum pentru ca noi, aici, intentionam sa oferim clientilor nostri o experienta completa. Iar aceasta experienta nu putea sa fie completa in lipsa celebrului Club.'

In ultimii doi ani s-a trecut si la modernizarea ultimelor vile ale complexului, iar pana la finalul sezonului alte 106 camere vor fi inaugurate. "In total', ne explica Viorel, "complexul Vox va avea un total de 350 de camere (iar aici vorbim nu numai de "duble' ci si de junior suite, apartamente cu doua sau trei camere, garsoniere - in total sapte tipuri de "camere'), ceea ce inseamna o capacitate de cazare de 850 de persoane.
"Am avut un an excelent, gradul de ocupare in week-end ajunge aproape la 100%. In plus, in ultima vreme se observa o tendinta de "modificare' a acestor genuri de vacante: multi dintre clientii nostri prefera sa plece luni de dimineata din ratiuni de trafic. Pentru noi, de cand a inceput sezonul, la 15 iunie, asa a inceput. Apoi, in cursul saptamanii gradul de ocupare este undeva la 50-60%, ceea ce este normal.'

"Cum am mai spus, noi dorim sa le oferim clientilor servicii complete. Pe langa cazare si servicii de masa, de piscinele pe care deja le cunoasteti – cele exterioare unde contra cost pot veni si persoane din afara complexului dar si cele interioare, piscina VIP, dedicata numai clientilor - complexul este dotat cu o sala de biliard, patru piste de bowling, o sala de fitness cu aparatura profesionala, teren de tenis, locuri de joaca pentru copii si multe altele. Ideea este ca cei care intra aici sa nu mai simta nevoie sa iasa in exterior'.

In aceasta idee, Vox Maris lucreaza deja cu o agentie de turism care poate oferi pachete de o zi sau doua pentru vizitarea imprejurimilor. Si asta pentru ca in zona se afla mai multe manastiri extrem de frumoase, insuficient puse in valoare si concurate de nisipul plajelor. Manastirile Dervent, Sf Andrei dar si Monumenul de la Adamclisi se afla pe lista obiectivelor turistice. De asemenea, in pachetele turistice se afla degustari de vin la Crama Murfatlar, scufundari in Marea Neagra (Eforie) sau mini-croaziere pe mare.

×