x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vremea probabilă 23 noiembrie 2008

Vremea probabilă 23 noiembrie 2008

de Sorin Anghel    |    23 Noi 2008   •   00:00
Vremea probabilă 23 noiembrie 2008

Valorile termice nu vor creşte prea mult în cursul zilei, iar noaptea, în condiţiile în care înnorările vor fi temporare, la care se va adăuga contribuţia stratului de zăpadă, acolo unde acesta deja s-a depus, radiaţia nocturnă va fi accentuată şi valorile termice foarte scăzute.



Luni va fi o zi frumoasă în cea mai mare parte a ţării şi rece pentru această dată, dar spre seară, un nou sistem noros va aduce precipitaţii, de această dată mixte, un aer ceva mai cald, chiar ploi în cursul zilei de marţi. (meteorolog Doina Mărăşoiu)

BUCUREŞTI


Azi (duminică):
Cerul va fi variabil, iar vântul în general moderat. Maxima: 6°C; minima: -5°C

Mâine (luni):
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maxima: 8°C; minima: -1°C.

Poimâine (marţi):
Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima: 11°C; minima: 2°C.

LA MUNTE


Azi (duminică):
Cerul va fi mai mult noros şi îndeosebi ziua, în Carpaţii Occidentali şi Orientali şi local în Carpaţii Meridionali, mai ninge.

Mâine (luni):
Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat spre seară şi în cursul nopţii, începând cu masivele din vestul ţării. Vor cădea precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare, local în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, izolat în restul zonei montane.

Poimâine (marţi):
Vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitaţiilor va cuprinde treptat toată zona montană. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, urmând ca în a doua parte a intervalului să predomine ninsorile.

×
Subiecte în articol: meteo