x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zăpada închide circulaţia pe Transfăgărăşan

Zăpada închide circulaţia pe Transfăgărăşan

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Oct 2009   •   00:00
Zăpada închide circulaţia pe Transfăgărăşan

Traficul pe Transfăgărăşan a fost blocat începând cu această dimineaţă, între localităţile sibiene Cârţişoara şi Bâlea Lac din cauza zăpezii şi a ceţii dense. Pe restul tronsonului, în prezent se circulă îngreunat, în condiţiile în care a nins abundent, avertizează Centru Infotrafic.



În zonă a nins abundent în această dimineaţă, iar decizia închiderii circulaţiei a fost luată pentru a nu se înregistra incidente rutiere. Conform Centrului Infotrafic, traficul a fost reluat după aproximativ o oră şi jumătate, după ce drumarii au reuşit să cureţe şoseaua.

"A fost o ninsoare abundentă, au fost căderi masive de zăpadă în zonă, dar niciun autoturism nu a rămas blocat pe acest tronson de drum şi nu au fost înregistrate tamponări sau accidente. În acest moment drumarii au reuşit îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, iar circulaţia s-a reluat între Cârţişoara şi Bâlea Lac, traficul desfăşurându-se însă îngreunat, în condiţii de iarnă. Recomandările noastre pentru şoferi sunt să se deplaseze cu viteză redusă şi să folosească luminile de ceaţă. În condiţiile în care nisnsoarea va continua este posibilă închiderea anticipatăm a acestei artere", a declarat subcomisarul Cătălin Bocai, citat de Mediafax. Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închsiă începând cu 1 noiembrie, până în primăvară.

×
Subiecte în articol: trafic