x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zăpada încurcă circulaţia în nord-vestul ţării

Zăpada încurcă circulaţia în nord-vestul ţării

14 Oct 2009   •   00:00

Ninsorile abundente care cad în nord-vestul ţării fac ca circulaţia să se desfăşoare greoi sau chiar să fie blocată pe multe drumuri naţionale şi judeţene. Comisarul paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei, arată că în această parte a ţării stratul de zăpadă depăşeşte 10 centimetri pe carosabil! Traficul rutier a fost blocat timp de două ore pe DN 1 în judeţul Cluj, în zona Negreni-Păniceni.



Paul Ulieru arată că în Cluj "la blocarea traficului a contribuit în mare măsură şi indisciplina arătată de şoferi în trafic". De asemenea, în judeţul Bihor, se circulă cu dificultate pe DN 1. În zona Piatra Craiului şi pe DN 1 H în zona Pădurea Neagră-Albeşti spre Şimleul Silvaniei, din cauza arborilor căzuţi pe carosabil şi a zăpezii sunt probleme de trafic. Şoferii au întâmpinat probleme şi pe DN 75 în zona Nucet, sau pe DN 76.

În judeţul Maramureş traficul se defăşoară în condiţii de iarnă pe DN 18 în pasul Gutâi-Prislop şi pe DJ 109 F Budeşti-Cavnic. De asemenea, în judeţul Sălaj zăpada abundentă a creat probleme în zona muntoasă Meteş pe DJ 108 R Leseş-Agriş, în timp ce în judeţul Bistriţa se circulă greu în Pasul Tihuţa. Totodată, ninsorile au îngreunat circulaţia şi în judeţul Caraş-Severin, în zona Anina, pe DN 58 şi DN 57 D, în zona oraşului Caraş Severin.

×
Subiecte în articol: trafic