x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Afisari la concurenta - Basescu, la Taverna, Tariceanu la Cocosatu’

Afisari la concurenta - Basescu, la Taverna, Tariceanu la Cocosatu’

de Oana Stancu Zamfir    |    23 Iun 2006   •   00:00
Afisari la concurenta - Basescu, la Taverna, Tariceanu la Cocosatu’

Presedintele Traian Basescu si liderul conservator Dan Voiculescu au fost vazuti ieri, in acelasi interval orar, la restaurantul Taverna Sarbului din Bucuresti. In jurul orei 14:00, seful statului a fost vazut intrand in restaurantul din spatele Casei Presei, insotit de un cadru SPP, pentru ca un sfert de ora mai tarziu, presedintele PC sa fie vazut iesind din Taverna. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a confirmat prezenta presedintelui la Taverna Sarbului, sustinand insa ca acesta nu a avut o intalnire cu Dan Voiculescu. Contactat telefonic, liderul PC a raspuns "Nu comentez".

REPLICA DE SEARA. Tot in seria coincidentelor sau nu si premierul Tariceanu a ales ieri sa se afiseze la un restaurant bucurestean cunoscut. Putin dupa opt seara premierul a aparut la Restaurantul Cocosatu’ din Baneasa, insotit de ministrul Apararii Teodor Athanasiu, de seful cancelariei primului-ministru, Aleodor Francu, si de mai multe cadre SPP. Parca pentru a fi si mai vizibil, Tariceanu a optat sa cineze pe terasa dinspre strada, chiar langa gratarul celebrului Cocosat. Invalatucit in fumul de la gratar, premierul a infulecat in graba cativa mititei. Scopul fusese atins insa pentru ca imediat si-au facut aparitia cameramanul Antenei 1 si fotoreporterul Jurnalului National. Asa ca Tariceanu si-a incheiat "misiunea de joi seara" in doar 20 de minute. El s-a urcat in masina SPP care a demarat in tromba. (Oana Stancu)

DUPA MOTIUNE. Tariceanu (foto) s-a relaxat La Cocosatu’ iar presedintele a preferat Taverna Sarbului

ATAC VOALAT
Prezent ieri la Parlament pentru sedinta comuna dedicata prezentarii motiunii de cenzura "Guvernul Tariceanu - Fapte si Minciuni" initiata de PSD, premierul Calin Popescu Tariceanu a explicat absenta sa de la discursul presedintelui Traian Basescu de saptamana trecuta. "Daca azi am venit la motiune pentru ca era obligatoriu, chiar daca nu era necesar, la discurs nu era nici obligatoriu si nici necesar. Pot sa ma informez si altfel", a spus Tariceanu, precizand ca din analiza discursului sefului statutului a constatat ca intre aprecierile CE, "cunoscute ca fiind obiective si extrem de profesioniste", si cele facute de presedinte exista "o discrepanta enorma, care ridica o problema". Totodata, el a precizat ca in acest moment nu are nevoie "nici de sprijin si nici de guvern minoritar". Cat despre motiunea PSD, Tariceanu a sustinut ca nu are "nici o sansa sa treaca". (L.D., C.V.)

×
Subiecte în articol: tariceanu politic