x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anticipate - Tariceanu il tine pe NU in brate

Anticipate - Tariceanu il tine pe NU in brate

de Monica Iordache Apostol    |    06 Oct 2005   •   00:00
Anticipate - Tariceanu il tine pe NU in brate

Liberalii si democratii au in continuare opinii diferite in privinta anticipatelor.
Dupa ce luni presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a sustinut ca daca nu se va reusi schimbarea sefilor celor doua Camere parlamentare, o solutie luata in calcul este cea a anticipatelor, marti seara liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, a spus exact pe dos. Tariceanu a declarat, dupa sedinta Biroului Permanent Central al PNL, ca actuala putere va merge "pana la capat" in intentia de a-i schimba pe Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu. "In Camera Deputatilor si in Senat se avanseaza extrem de anevoios, iar PSD pune toate piedicile posibile, folosind toate tehnicile de tergiversare", a spus Tariceanu, adaugand ca s-a intrat "intr-un razboi al nervilor".

Desi a sustinut ca Alianta D.A. "nu va ceda" si va merge "pana la capat", liderul liberal a precizat ca acest "capat" nu inseamna insa alegeri anticipate.

VOT RELUAT. Tariceanu a mai anuntat ca votul pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati va fi reluat. Intrebat daca vor fi sanctionati cei care au votat in favoarea PSD, Tariceanu a spus ca nu se poate identifica cine a votat gresit, intr-o procedura de vot secret. PSD a reusit sa-si impuna un vicepresedinte in conducerea C.J. Galati, postul ramanand vacant dupa numirea lui Mircea Toader (PD) ca secretar de stat.

×
Subiecte în articol: tariceanu politic