x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu, mesaj către Victor Ponta: Mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis va fi premier

Crin Antonescu, mesaj către Victor Ponta: Mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis va fi premier

23 Feb 2014   •   11:19
Crin Antonescu, mesaj către Victor Ponta: Mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis va fi premier

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, în cadrul unei emisiuni TV, că, dacă Victor Ponta nu va lua o decizie de deblocare a crizei guvernamentale luni, liberalii vor face ei următorul pas, lăsând să se înţeleagă că vor părăsi guvernarea, iar USL se va rupe. Mai mult, Antoescu i-a transmis lui Ponta mesajul că Iohannis va fi viitorul premier al României, iar Victor Ponta va mai rămâne la Palatul Victoria "cel mult până în toamnă”.

„Mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis va ajunge premier, iar Ponta poate să se menţină la putere cel mult până în toamnă”. „Nu numai că-l văd, dar uite aşa, din emisiunea asta de aici, îi şi transmit domnului Ponta un mesaj foarte simplu: să accepte ceea ce e dreptul nostru şi ceea ce-i spre binele domniei sale, să-l aibă pe dl Klaus Iohannis vicepremier decât, mai devreme sau mai târziu, Klaus Iohannis să devină premier. Evident, în locul domniei sale. Pentru că domnul Ponta face acum o alegere nu pentru o săptămână, pentru două, pentru trei. Domnul Ponta poate cel mult să se menţină la putere până în toamnă – în cel mai bun caz pentru domnia sa – dar în condiţiile în care a rupt USL, n-are cum să mai imagineze că poate rămâne premier după toamnă, decât cu un preşedinte pe care-l pune domnia sa”, i-a transmis Antonescu lui Ponta.

"Nu îl vrea pe Iohannis în Guvern, înseamnă că nu ne mai vrea pe noi liberalii în Guvern şi înseamnă că domnul Ponta alege să pună capăt USL. Noi nu mai putem tine ţara în această situaţie şi domnul Ponta ne va spune mâine dacă doreşte să avem un guvern în continuare împreună sau nu.Toţi miniştrii PNL îşi vor da demisia. Situaţia se va încheia”, a precizat liderul liberal.


×
Subiecte în articol: crin antonescu Victor Ponta USL criza iohannis