x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică BRD nu s-a prezentat la audieri, dar a trimis parteneriatul cu ministerul turismului

BRD nu s-a prezentat la audieri, dar a trimis parteneriatul cu ministerul turismului

de Aniela Nine    |    Elena Stan    |    25 Aug 2009   •   00:00

Reprezentanţii BRD nu s-au prezentat la audierile din comisia parlamentară de anchetă în cazul Udrea, mai mulţi deputaţi din comisie exprimându-si nemulţumirea faţă de absenţa acestora. Reprezentanţii BRD nu s-au prezentat la audieri, însă banca a transmis comisiei documentele solicitate, cu menţiunea că sunt confidenţiale.

Robert Negoiţă, deputatul PSD, membru al comisiei a spus că este surpins că BRD, care este în categoria firmelor serioase, nu a onorat invitaţia la comisie. El a apreciat că nu ştie în ce măsură membrii comisiei pot asigura confidenţialitatea documentelor, având în vedere că deputaţii din comisie sunt "urmăriţi, înregistraţi şi interceptaţi".

SCUZE. Deputatul UDMR Petru Lakatos a spus că este posibil ca invitaţia către BRD să fi plecat prea târziu şi a cerut să se verfice la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor când a fost transmisă această invitaţie către BRD.  
"Din răspunsul BRD se sugerează că BRD este dispusă să vină la audieri, dar, dacă adresa de la Secretariatul General pleacă cu porumbelul sau cu melcul, aceştia nu pot veni în timp scurt", a adăugat Lakatos.

Nicolae Băncioiu, deputatul PSD a arătat că mizează pe faptul că BRD este de bună credinţă şi va veni la audieri.

×
Subiecte în articol: politic comisia udrea