x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, începe dialogul cu bucureștenii

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, începe dialogul cu bucureștenii

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2024   •   15:30
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, începe dialogul cu bucureștenii

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, și-a deschis o pagină de Facebook pe care anunță că va dialoga cu cetățenii Bucureștiului, așa cum actualul primar nu a făcut-o.

„Vă salut, dragi bucureșteni! Pentru mine, a comunica cu oamenii este esențial și de aceea, de azi, ne putem întâlni și dialoga aici. Orașul nostru are atâtea probleme și pentru că nimeni nu vorbește cu bucureștenii. De fapt, actualul primar, un om altfel inteligent, nu a reușit să aibă dialog cu nimeni. Nici cu cetățenii, nici cu viceprimarii, nici cu angajații primăriei, nici cu primarii de sector, cu Guvernul sau partidele politice. Cu nimeni!”, spune Cătălin Cîrstoiu pe pagina de Facebook.

Acesta anunță că va candida „ca independent” pentru Primăria Capitalei, susținut de cele mai mari partide, PSD și PNL, pentru a putea să mișcăm lucrurile în Capitală cu viteză, cu vigoare, cu curaj. Și, mai ales, în echipă cu toți! Este nevoie să fim împreună, în acest proiect. Un oraș atât de mare nu se poate conduce izolat, dintr-un birou”.

Acesta spune că Bucureștiul azi pare „un oraș fără cârmă, fără direcție, fără viziune. Totul pare să se facă la întâmplare”.

„Orașul pare pus pe pilot automat, insensibil la dorințele și așteptările locuitorilor săi. În cariera mea de medic, am avut rezultate doar atunci când am vorbit cu oamenii. Fiindcă, dincolo de diagnostic corect și operații reușite, empatia, răbdarea și sinceritatea sunt vitale în procesul de vindecare”, potrivit lui Cîrstoiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Cătălin Cîrstoiu primarie candidat