x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Mandatul lui Nicușor Dan, un eșec. Cel mai mare atuu al lui Cîrstoiu: Nu este un om politic

Ciolacu: Mandatul lui Nicușor Dan, un eșec. Cel mai mare atuu al lui Cîrstoiu: Nu este un om politic

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2024   •   21:47
Ciolacu: Mandatul lui Nicușor Dan, un eșec. Cel mai mare atuu al lui Cîrstoiu: Nu este un om politic
Sursa foto: Hepta

Mandatul primarului Capitalei, Nicușor Dan, e un mandat de eșec total: „sunt 4 ani pierduți de capitala României. Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale”, declară Marcel Ciolacu. Liderul social-democrat adaugă că cel mai mare atuu al lui Cătălin Cîrstoiu este că nu e om politic.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seara, la Antena 3 CNN, despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, care a intrat în competiție mult mai târziu decât alții.

„Haideți să plecăm de la un adevăr: de la mandatul actualului primar, domnul Nicușor Dan. E un mandat de eșec. Sunt 4 ani pierduți de capitala României. Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale. După patru ani, actualul primar vine și ne explică cum a făcut 10 locuri de joacă la 3 milioane de cetățeni”, a răspuns Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, bucureștenii sunt nevoiți să revină la nevoile primare: „vorbim iarăși de curățenie, de apă caldă, de căldură, în anul 2024. Este un eșec total acest mandat. Din punctul meu de vedere, nici n-ar mai fi trebuit să candideze”.

Despre Cristian Popescu Pierdone, Ciolacu a spus că „nu are anvergură” și îi lipsește „deschiderea externă”.

„Am venit cu un candidat independent în adevăratul sens al cuvântului. Nu a fost niciodată în politică, e medic de profesie, un manager foarte bun la Spitalul Universitar”, a declarat Ciolacu, adăugând că la început era pe locul 3 într-un sondaj, apoi „celebra poză cu metroul” l-a ajutat să devină viral.

Potrivit președintelui PSD, Cătălin Cîrstoiu este „un om determinat care vrea să câștige, un om care s-a realizat”.

La remarca jurnalistului, potrivit căreia nu este vorba despre calitatea lui Cîrstoiu de medic, ci dacă reprezentanții coaliției cred suficient de mult în el și dacă este adecvat, Ciolacu a răspuns că „ar trebui să fie și liantul celor două partide”: „E un lucru bun această umanizare între cele două partide. Va câștiga alegerile fiindcă va avea capacitatea să prezinte și programul administrativ și echipa și va intra într-o coerență cum eram cu toții obișnuiți de la un om politic. Nu este un om politic și cred că acesta este cel mai mare atuu al domniei sale”.

(sursa: Mediafax)

 

×