x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă a votat „pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradițiilor și a credinței”

Nicolae Ciucă a votat „pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradițiilor și a credinței”

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2024   •   08:32
Nicolae Ciucă a votat „pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradițiilor și a credinței”

Președintele PNL Nicolae Ciucă a votat duminică dimineața „pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate”.

„Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate, am votat pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor noastre, a tradițiilor și a credinței, tot ceea ce înseamnă identitate românească, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem indiferent cât zgomot se face”, a declarat Ciucă la ieșirea de la urne.

Acesta a spus că în ultima perioadă s-a vorbit mult despre patriotism: „Cred că este un momemnt decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, un viitor care poate să fie al dezvoltării, al siguranței sau poate fi al stagnării sau al haosului. Ca atare, este foarte importantă prezența la vot, este foarte important cine ne reprezintă la Bruxelles și este foarte important cine conduce comunitățile”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca alegeri iunie 2024