x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Conducerea ADA - Pinalti, un pic de sef

Conducerea ADA - Pinalti, un pic de sef

de Monica Iordache Apostol    |    23 Iun 2005   •   00:00
Conducerea ADA - Pinalti, un pic de sef

Sedinta de marti seara a Comitetului Executiv al PNL s-a lasat cu reprosuri dure din partea premierului Calin Popescu Tariceanu la adresa propriilor parlamentari si ministri. Pretextul a fost, spun surse liberale, afirmatia presedintelui Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, care le-a reprosat colegilor sai ca nu au fost consecventi in privinta deciziilor legate de TVR si Radioul public. Tariceanu s-a enervat brusc si i-a spus Ralucai Turcan ca nu a fost "suficient de abila" in gestionarea situatiei legate de schimbarea conduceriilor celor doua institutii.

Tariceanu i-a reprosat ca a pus ambitiile personale mai presus de unitatea coalitiei si ca a creat disensiuni in comisiile de ancheta a activitatii celor doua institutii. Replica, printre dinti, a Ralucai Turcan, care a murmurat ca nici Tariceanu nu stie sa tina cont de parerile colegilor de partid, nu l-a oprit pe premier. Ministrului Finantelor, Ionut Popescu, i-a reprosat anuntarea majorarii cotei TVA, amintindu-i ca asa ceva nu s-a hotarat in Guvern. Cum ministrii au fost acuzati ca nu mai participa la activitatea politica a Aliantei si a coalitiei au fost supleanti pentru

CNC-ul Aliantei: viceprimarul Capitalei, Ludovic Orban, Adrian Iorgulescu si celebrul Pinalti (foto) - Gheorghe Stefan, seful PNL Piatra Neamt.

×
Subiecte în articol: politic