x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Contractul de 400 000 euro pentru eurosoft, semnat

Contractul de 400 000 euro pentru eurosoft, semnat

de Aniela Nine    |    27 Mai 2009   •   00:00

Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat miercuri că a semnat cu firma Siveco contractul pentru elaborarea softului pentru euroalegeri.



Valoarea contractului este, potrivit sursei citate, de 340 000  euro fără TVA, adică puţin peste 400 000 euro. Siveco a fost declarată drept căştigătoare a negocierilor pentru atribuirea contractului încă de acum două săptămâni, pe 14 mai, însă una dintre firmele participante la licitaţie care a fost descalificată a depus contestaţie şi până la rezolvarea acesteia, conform legii,  contractul nu a putut fi semnat cu firma câştigătoare.

Valoarea contractului include atât valoarea aplicaţiei informatice necesare, cât şi valoarea asistenţei tehnice, care, potrivit cerinţei din caietul de sarcini, trebuie asigurată 24 din 24 de ore în cele 49 de locaţii din întreaga ţară pe toată desfăşurarea etapei de centralizare a voturilor şi repartizarea mandatelor. Softul electoral va putea fi pus la dispoziţia partidelor care participă la alegeri, la cererea acestora, începând de joi, 28 mai.

×
Subiecte în articol: politic