x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CTP: Obiectivul AUR este desființarea Parlamentului, a votului liber, și cocârjarea României sub dictatura lor

CTP: Obiectivul AUR este desființarea Parlamentului, a votului liber, și cocârjarea României sub dictatura lor

09 Feb 2022   •   22:16
CTP: Obiectivul AUR este desființarea Parlamentului, a votului liber, și cocârjarea României sub dictatura lor

Gazetarul Cristian Tudor Popescu scrie într-un editorial postat pe Republica.ro despre ce „viitor de AUR țara noastră are”.

„Obiectivul AUR este desființarea Parlamentului, a votului liber, și cocârjarea României sub dictatura lor. «Venim noi la putere...», vestește-amenință Simion Magul, în vreme ce premierul AUR și președinte de onoare C. Georgescu dă o înaltă apreciere faptelor a doi dictatori sângeroși: Ion Antonescu și C. Zelea Codreanu. Pentru când se va întâmpla asta, le recomand salvatorilor neamului o metodă remarcabilă a juntei care sugrumă Myanmar: îi silește pe părinți, sub amenințarea cu moartea, să-și renege patriotic și să-și dezmoștenească fiii și fiicele rebeli față de dictatură.

Vi se pare puțin probabil că viitor de AUR țara noastră are? Mie nu, de vreme ce 65,5% dintre români, conform sondajului INSCOP, cred că pandemia Covid «a fost creată de elitele globale pentru controlul populației». Iar 28,5% sunt convinși că există un plan mondial pentru implantarea de cipuri prin vaccinare”, punctează CTP într-un editorial din Republica.ro.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu