x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică De ochii lumii! - Protectorul berarilor, sanctionat de PD

De ochii lumii! - Protectorul berarilor, sanctionat de PD

de Oana Stancu Zamfir    |    13 Feb 2007   •   00:00
De ochii lumii! - Protectorul berarilor, sanctionat de PD

Presedintele PD, Emil Boc, promite sanctionarea deputatului Alexandru Mocanu, initiatorul legii prin care se acordau facilitati fiscale producatorilor de bere.

Presedintele PD, Emil Boc (foto), promite sanctionarea deputatului Alexandru Mocanu, initiatorul legii prin care se acordau facilitati fiscale producatorilor de bere.

Legea este chiar obiectul acuzatiilor aduse de presedintele Traian Basescu parlamentarilor, despre care a spus ca fac legi pentru infractori. Liderul PD a cerut ieri comisiei de etica si litigii a partidului sa caute sanctiunea care trebuie administrata deputatului Mocanu, pe care l considera „autorul moral" al demersului. Boc a explicat ca lui Mocanu i se ceruse sa-si retraga proiectul nca de acum un an, cAnd presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, atrasese atentia ca initiativa era n contradictie cu programul de guvernare. „Mocanu a introdus-o pe usa din dos n Parlament, iar acolo s-a votat de conjunctura, pe un interes general al parlamentarilor", a sustinut ieri presedintele PD. Deputatii PD au votat si ei n majoritate acest proiect, desi dl Boc sustine ca el a fost discutat n Biroul Permanent al PD. Multi deputati sunt chiar membri ai conducerii PD. Ca atare, ntrebat despre sanctionarea acestora, Emil Boc se limiteaza la „autorul moral".

×
Subiecte în articol: politic