x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea bagă PSD în şedinţă

Elena Udrea bagă PSD în şedinţă

25 Iul 2009   •   00:00

PSD va susţine înfiinţarea unei comisii de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, a anunţat astăzi la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Bogdan Niculescu Duvăz. Înaintea acestei şedinţe, preşedintele PSD, Mircea Geoană era deja decis că ar trebui iniţiată o comisie parlamentară de anchetă şi în cazul Elenei Udrea, întrucât "simptomul Ridzi pare să existe şi în cazul Ministerului Turismului", iar "la situaţii similare nu trebuie aplicate metode diferite".



"Simptomul Ridzi pare să existe şi în cazul Ministerului Turismului. Nu văd de ce la situaţii similare să aplicăm metode diferite. Sâmbătă vom decide, dar opinia mea este că ar trebui începută o astfel de comisie parlamentară de anchetă în cazul doamnei Udrea", a declarat liderul PSD, citat de Agerpres. El a adăugat că PSD îi va sprijini pe liberali care au anunţat că vor iniţia demersurile pentru constituirea unei comisii parlamentare care să ancheteze unele contracte încheiate de Ministerul Turismului: "Îi vom sprijini în aflarea adevărului despre indiferent ce demnitar din România care doreşte să breveteze sau să aplice brevetul Ridzi pentru sifonarea banului public".

Organizaţia PSD Bucureşti a început să strângă semnături pentru a susţine înfiinţarea unei comisii de anchetă în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, dar decizia va fi luată în şedinţa Biroului Permanent Naţional spune şi preşedintele filialei, Marian Vanghelie.

În replică, ministrul Turismului Elena Udrea a declarat în urmă cu două zile că toate activităţile ministerului au fost poziţionate pe site, iar instituţia pe care o conduce nu face publicitate, ci promovare turistică. "Nu ştiu ce vor să ancheteze domnii liberali din activitatea Ministerului Turismului dar menţionez că toate activităţile ministerului au fost poziţionate pe site, iar ministerul nu face publicitate, ci promovare turistică", a spus Udrea, la o întâlnire cu mediul de afaceri din domeniul turismului. Totodată, Udrea a mai anunţat că va solicita înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru fiecare ministru liberal pentru a justifica cum au cheltuit banii publici.

×
Subiecte în articol: politic psd geoană udrea vanghelie