x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Cel mai probabil nu mai candidez la funcţia de preşedinte al PMP

Elena Udrea: Cel mai probabil nu mai candidez la funcţia de preşedinte al PMP

de Agerpres    |    12 Ian 2015   •   16:53
Elena Udrea: Cel mai probabil nu mai candidez la funcţia de preşedinte al PMP

Elena Udrea, a declarat că în şedinţa de luni a Consiliului Executiv Naţional (CEN) s-a decis devansarea datei congresului, acesta urmând să aibă loc pe 8 februarie, şi cel mai probabil nu va mai candida pentru un nou mandat la conducerea formaţiunii.

"PMP a decis azi să devanseze data congresului. Aveam congresul stabilit pe 21 martie, am propus CEN să organizăm congres pe data de pe 8 februarie, în aşa fel încât noua conducere a partidului să stabilească o strategie în conformitate cu statutul de partid de opoziţie al PMP", a declarat Elena Udrea la finalul şedinţei.

Întrebată dacă va mai candida pentru funcţia de preşedinte, ea a spus: "Cel mai probabil nu mai candidez la funcţia de preşedinte al partidului".

"Este congres pe data de 8 (februarie - n.r.), vom vedea atunci cine se va înscrie în această competiţie. Important este ca viitoarea conducerea a partidului, indiferent din cine va fi formată, să vină cu o viziune care să conţină o strategie de partid de opoziţie. Suntem singurul partid de opoziţie la o guvernare PSD-PNL, constatăm că astăzi toată lumea este la putere", a precizat Udrea.

×