x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Formula unui guvern minoritar PNL-UDMR, singura soluție viabilă la problemele urgente cu care se confruntă românii

Formula unui guvern minoritar PNL-UDMR, singura soluție viabilă la problemele urgente cu care se confruntă românii

22 Oct 2021   •   17:09
Formula unui guvern minoritar PNL-UDMR, singura soluție viabilă la problemele urgente cu care se confruntă românii

Principala prioritate a întregii clase politice ar trebui să fie rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă românii, de la criza sanitară și până la facturile uriașe la utilități, spune Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte al PPU (social-liberal). Soluția unică la criza politică este susținerea largă din partea partidelor parlamentare a unui guvern minoritar, iar pentru acest lucru politicienii ar trebui să renunțe la orgolii și ambiții, transmite liderul umanist într-un comunicat de presă.

„România parcurge cea mai neagră perioadă a istoriei sale recente și, în consecință, țara trebuie să fie guvernată. Este obligatoriu să avem un guvern care să se ocupe de urgență de problemele românilor. Ne mor oamenii dragi pe capete, nu există medicamente, oamenii sunt îngrijorați că nu știu ce pun mâine pe masă. Astea sunt lucruri pe care un guvern competent, să sperăm, trebuie să le preia degrabă. Acum, dacă este să ne gândim și să analizăm, am făcut deja asta în cadrul Departamentului de Strategie Politică, noi, umaniștii, credem că soluția viabilă este un guvern minoritar PNL-UDMR, susținut de întregul spectru politic. Este până la urmă un exercițiu de maturitate politică și de loialitate față de țară și de interesul nostru național. Trebuie, cumva, să trecem peste orgoliile politice și să dăm tot ce e mai bun în noi în acest moment în care țara o cere”, arată Ramona Ioana Bruynseels.

Propunerea făcută pentru formarea guvernului, cea a lui Nicolae Ciucă, s-ar putea dovedi una inspirată, mai spune Ramona Ioana Bruynseels, amintind că onoarea, rigurozitatea și responsabilitatea militară ar putea aduce răspunsurile așteptate de români.

„Referitor la domnul general Ciucă, personal o istorie importantă în viața mea cu Armata Română și am un respect aparte pentru ce înseamnă haina militară. Eu sper din tot sufletul ca domnul Ciucă să aducă în Guvernul României acea rigoare, eficiență, seriozitate, acțiune, solidaritate și încă o dată, subliniez, loialitate față de interesul național, pe care românii le așteaptă din tot sufletul, în acest moment atât de greu pentru noi”, a conchis Ramona Ioana Bruynseels. 

 

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels