x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gigi Neţoiu a fost exclus din PSD

Gigi Neţoiu a fost exclus din PSD

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Ian 2009   •   00:00
Gigi Neţoiu a fost exclus din PSD

Vicepreşedintele PSD Ilfov, Gheorghe Neţoiu, a fost exclus astăzi din partid. Decizia a fost luată de Comisia de integritate morală şi arbitraj a formaţiunii politice, informează Agerpres.



Gigi Neţoiu a fost acuzat în principal de organizarea unui miting neautorizat, zilele trecute, la sediul central al PSD, în semn de susţinere pentru fostul preşedinte al PSD Ilfov, Gabriel Opea, căruia i-a fost retras sprijinul politic. Excluderea lui Neţoiu a fost propusă de prim-vicepreşedintele comisiei, Doru Giugula.

Neţoiu: Vor mai fi şi alte demisii din PSD

Vicepreşedintele PSD Ilfov, Gigi Neţoiu, a declarat, astăzi, agenţiei Mediafax, după ce Comisia de Integritate a PSD a anunţat excluderea sa din partid, că a demisionat încă de joi şi a adăugat că este posibil să-i urmeze exemplul şi alţi colegi printre care şi senatorul Anghel Iordănescu. "Eu mi-am dat de ieri demisia din PSD, pentru că am venit cu domnul Gabriel Oprea şi plec cu domnul Gabriel Oprea. Dar am vrut să văd până unde poate să meargă «vanghelismul» din PSD. Vor mai fi şi alte demisii din PSD ale unor colegi. Vor fi colegi care ocupă şi funcţii de conducere, probabil că şi nea Puiu Iordănescu va demisiona. Vom vedea ce se întâmplă. Noi am venit toţi. Acum suntem într-o şedinţă şi vom vedea ce se întâmplă exact", a spus Neţoiu. El a precizat că nu regretă intrarea în politică şi că nu se pune problema pentru moment să se orienteze către altă grupare politică. "Nu regret că am intrat în politică. Eu sunt la PSD din 1994, dar din păcate nu mai regăsesc aici ceea ce a însemnat PSD-ul altădată. Nu se pune problema deocamdată să mă orientez către o altă grupare politică".
Referitor la spusele lui Neţoiu privind o eventuală plecare din PSD, Anghel Iordănescu a afirmat că va face declaraţii doar la sediul Senatului sau la cel al PSD.

×
Subiecte în articol: politic psd netoiu