x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Hunor, lui Orban: Am început să fim cei mai bătrâni din politică, dar încă rezistăm

Hunor, lui Orban: Am început să fim cei mai bătrâni din politică, dar încă rezistăm

17 Sep 2021   •   12:04
Hunor, lui Orban: Am început să fim cei mai bătrâni din politică, dar încă rezistăm

„Suntem încă foarte tineri, dar dacă mă uit la politica românească am început să fim cei bătrâni din politică, activi, dar încă rezistăm”, i-a spus Kelemen Hunor lui Ludovic Orban, după discursul liderului PNL la congresul UDMR.

„Dacă-mi permiți o remarcă, Ludovic. Noi cam în același timp am început politica. Suntem încă foarte tineri, dar dacă mă uit la politica românească am început să fim cei bătrâni din politică, activi, dar încă rezistăm”, i-a spus Kelemen Hunor lui Ludovic Orban, după discursul acestuia la congresul UDMR.

În discursul său, Ludovic Orban a spus că PNL întotdeauna a avut o relație cu colaborare, mai apropiată sau mai puțin apropiată, cu UDMR, participând la mai multe guvernări.

„Întotdeauna am apreciat corectitudinea UDMR în respectarea programului de guvernare și a obiectivelor stabilite la nivel guvernamental. De asemenea, am apreciat calitatea profesională și morală a reprezentanților UDMR. (...) Vă garantez deschiderea PNL pentru punerea în practică a programului de guvernare și disponibilitatea de a ne așeza la masa dialogului petru a reface coaliția de guvernare”, a transmis Ludovic Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor