x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Întrebare PSD pentru electorat - Politiciene serioase sau cu fuste scurte?

Întrebare PSD pentru electorat - Politiciene serioase sau cu fuste scurte?

de Gabriela Antoniu    |    07 Iul 2008   •   00:00

Preşedintele PSD, Mircea Geoană consideră că electoratul trebuie să decidă dacă vrea femei serioase sau femei cu decolteuri mari, fuste scurte şi creiere mici.



Preşedintele PSD, Mircea Geoană consideră că electoratul trebuie să decidă dacă vrea femei serioase sau femei cu decolteuri mari, fuste scurte şi creiere mici.

"Întrebarea care se pune şi pe care o vom adresa electoratului este ce fel de model de femeie politician doreşte: doreşte femei serioase, care sînt îngerii păzitori ai familiei, sau celălalt model, de femei care apar în tabloide, cu decolteuri mari, fuste scurte şi creiere mici", a declarat Geoană. El şi-a exprimat speranţa că la toamnă se va fredona melodia "Lady in red". "Dacă pînă acum a fost moda ţinutei portocalii sau galbene, la toamnă toată lumea sper că va fredona melodia «Lady in red», a mai spus Geoană, care s-a întîlnit sîmbătă cu reprezentantele organizaţiei de femei a partidului pentru a evalua rezultatele alegerilor locale şi pentru a discuta programul politic al femeilor social-democrate.

Tot în aceeaşi zi, liderul PSD a participat şi la şedinţa de bilanţ a TSD în urma alegerilor locale. "Un număr important de tineri au obţinut mandate de consilieri şi de primari (la alegerile locale – n.r.), dar insuficient pentru ceea ce reprezintă ambiţia noastră de a avea o injecţie de energie şi de tinereţe în clasa politică românească. Sper ca alegerile parlamentare să permită o ocazie mai bună pentru tinerii noştri să se afirme pe scena politică românească şi sînt convins că un număr mare dintre colegii mei din generaţia mai tînără se vor regăsi în poziţii de demnitate publică în guvernul nostru viitor şi în structurile executive ale României în timpul guvernării PSD", a declarat Geoană, înainte de întîlnirea cu tinerii social-democraţi. Întrebat de cîte locuri vor beneficia tinerii social-democraţi pe lista de candidaturi a PSD la alegerile parlamentare, Geoană a arătat că, potrivit statutului PSD, aceştia vor ocupa circa 30% dintre candidaturi.

×
Subiecte în articol: politic psd